Őrangyal idézetek

Őrangyal idézetek
Őrangyal idézetek

Őrangyal idézetekIdézetek lapja

Senki sincs egyedül. Ha úgy érzed, senki sem szeret, senki sem törődik veled – hát nagyon tévedsz. Az őrangyalod az életed minden egyes pillanatában ott van melletted, és folyamatosan eláraszt a szeretetével.

Idézetek lapja

Lehet, hogy megbotlunk, lehet, hogy megbetegszünk, lehet, hogy meglegyint bennünket a halál szele, mégis, meggyőződéssel valljuk, hogy valahol a háttérben ott áll egy homályba burkolózó, mindenható őrangyal, aki a megfelelő pillanatban közbelép.

Idézetek lapja

Soha ne hajts gyorsabban, mint amilyen gyorsan az őrangyalod repülni tud!

Idézetek lapja

Az emberekhez az őrangyalok vannak a legközelebb.

Idézetek lapja

Ahelyett, hogy folyton a hibákat keresnénk, lássuk meg magunkban a szépséget. Nézzük magunkat olyan szemmel, ahogyan az őrangyalunk lát minket. Lássuk meg a bennünk rejlő kincset, együttérzést és szeretet!

Idézetek lapja

Kövesd az álmaidat, változtasd meg az életed és lépj rá Isten ösvényére. Tégy csodákat. Gyógyíts. Prófétálj. Hallgass az őrangyalodra. Változz meg. Legyél harcos, és harcolj boldogan.

Idézetek lapja

„Őrangyalom” – gondolta az öregasszony. Olyan furcsa gondolat volt, hisz az angyalnak se neme, se kora, ő meg már milyen öreg; fáradt őrangyala lehet neki, vagy az öregek angyala maga is elveszti időtlenségét, és liheg, siheg, míg ott járkál a botorkáló, egyre lassúdó léptek mögött?

Idézetek lapja

Azt mondják, mindenkinek van valamilyen őrangyala, de szerintem nekünk valami gonosz ördög jutott.

Idézetek lapja

Senki másban nem bízhatnak jobban az önökre legjobb hatással lévő színek tekintetében, mint saját magukban. Ösztönösen olyan színre vágyunk, amely jót tesz nekünk. Amit egyéni ízlésünknek nevezünk, az nem más, mint az őrangyalunk sugallata a ránk jó hatással bíró színek kiválasztását illetően.

Idézetek lapja

 Az őrangyalok különleges helyet foglalnak el az angyalok soraiban. Legfőbb hercegük Sandalphon. Ő felügyeli, az őrangyalok munkáját életeink során végig kísérnek bennünket és mindig faladataink szerint csoportokban dolgoznak. Rafaeliták, Urieliták, Gabrieliták, Michaeliták, Sarieliták, Raqueliták. Minden őrangyal egy arkangyal osztályhoz tartozik.

Idézetek lapja

Őrangyal idézetek

Idézetek lapjaIdézetek listája: