Boldog Mikulást

Boldog Mikulást

Boldog Mikulást
Mikulás 

A Mikulás ajándékot hoz, és ki nem szereti az ajándékokat?

„Vigyázat! A Mikulás egy hamis profil.” – Ljupka Cvetanova, „Az új föld”. – Mikulás idézet

„A férjem ötlete a karácsonyi hangulat megszerzésére az, hogy Scrooge legyen.” – Melanie White. Boldog Mikulást

„Ha valaha pénzt kell lopnod a gyerekedtől, és később rájön, hogy az eltűnt, szerintem jó dolog, ha a Mikulást hibáztatod.” – Jack Handy.

„A Mikuláson kívül jó sok minden jár a sötétben.” – Herbert Hoover.

„Régebben hiszek a Mikulásban, a húsvéti nyusziban és Tom Cruise-ban is.” – Barbara Bretton.

„Tudtam, hogy itt az ideje leborotválni a szakállt és elkezdeni egy gyakorlatot, amikor felkértek, hogy játsszak a Mikulást a karácsonyi bulin ebben az évben!” – James Hauenstein.

„Amit nem szeretek az irodai karácsonyi bulikban, másnap munkát keresek.” – Phyllis Diller. – Mikulás idézet

„A Mikulás-elv felszámolja önmagát.” – Ludwig Von Mises.

„Amikor ajándékot adsz valakinek, vagy énekelsz egy ünnepi dalt, segítesz a Mikulásnak. Számomra erről szól a karácsony. Segíteni a Mikulásnak!” – Louis Sachar.Boldog Mikulást

„Sosem hittem a Mikulásban, mert tudtam, hogy sötétedés után egyetlen fehér csávó sem jön be a környékembe.” – Dick Gregory.

„Természetesen van Mikulás. Csak arról van szó, hogy senki sem tud mindent megtenni, amit meg kell tennie. Tehát az Úr mindannyiunk közé terjesztette a feladatot. Ezért mindenki Mikulás. Én vagyok. Te vagy.” – Truman Capote. – Mikulás idézet

„Talán a Mikulás igazi. Itt a probléma: a valóság.” – David Remnick.
 

Boldog Mikulást

„A karácsony nem arról szól, hogy a cukorkás vesszők vagy a fények csupa ragyognak, hanem a szívek, amelyeket megérintünk, és a törődés, amit mutatunk.” – „Mickey’s Once Upon A Christmas.”Boldog Mikulást

„Egy épeszű helyi tisztviselő sem, aki üres harisnyát akasztott az önkormányzati kandalló fölé, nem fogja lelőni a Mikulást közvetlenül a kemény karácsony előtt.” – Al Smith. – Mikulás idézet

„Hogyan tudsz parkolójegyet adni Kris Kringle-nek szenteste? Mi a következő lépés, veszettség elleni oltás a húsvéti nyuszinak?” – Ken Hudson Campbell, „Home Alone”.

„Ez nem egy ház, egy autó vagy egy hajó. Ez egy titkos Mikulás-ajándék egy buta kis nem.” – Névtelen.

„Egy wiffin, szippantásos ajándék, különösen neked. A Secret Mikulástól származik, Fogadjunk, hogy nem tudod ki! – Névtelen.

„A felnőttek nem hisznek a Mikulásban. Szavaznak.” – Pierre Desproges. – Mikulás idézet

„Még mindig hiszek a Mikulásban, a húsvéti nyusziban, a fogtündérben és az igaz szerelemben. Ne is próbálj mást mondani.” – Dolly Parton.

„Karácsonyi ima: Őrangyal tiszta és fényes, kérem, vezesse ide a Mikulást ma este.” – Ismeretlen.Boldog Mikulást

„Az ember adakozási képessége eltörpül az elvenni való képessége mellett. Azok lesznek a leghatalmasabbak a földön, akik profitálnak abból, hogy adakozással teljesítik az ember szükségletét, hogy kapjanak.” – Volker G. Fremuth, A műhely. – Mikulás idézet

„Nem tudta elhinni, milyen szerencsés volt, hogy a Mikulás saját fájáról kapott díszt.” – James Barbato, „The Magic Christmas Ornament”.

„Ez egy ajándék kifejezetten neked, én vagyok a titkos Mikulásod, fogadj, hogy nem tudod ki. Fogadd el ezt az ajándékot mosollyal az arcodon, és várj helyette hamarosan egy másikat.” – Névtelen.
 

Boldog Mikulást

„A Mikulás bárki mást szeret, és boldoggá akar tenni; aki gondolattal, szóval vagy tettével önmagát adja minden ajándékba, amit megajándékoz.” – Edwin Osgood Grover.

„Egy csepp jóság minden nap, sokféleképpen megnyugtathatja a szívet; Egy csepp jóság „csak azért”, ne várj karácsonyig, hogy Mikulás lehess.” – Charmaine J. Forde – Mikulás idézet

„Nem felejtjük el a karácsony valódi jelentését? Tudod, a Mikulás születése?” – Matt Gröning.

„Otthonról otthonra, és szívből szívbe, egyik helyről a másikra. A karácsony melege és öröme közelebb visz minket egymáshoz.” – Emily Matthews. – Mikulás idézet

„Ez az ünnepi szezon, függetlenül attól, hogy milyen vallású, kérem, szánjon egy percet arra, hogy átgondolja, miért jobb, mint a többi.” – Guy Endore Kaiser.Boldog Mikulást

„A karácsonyi jókedv terjesztésének legjobb módja, ha hangosan énekelsz, hogy mindenki hallja.” – Will Ferrell, „Elf”.

„Hatéves koromban abbahagytam a hitet a Mikulásban. Anyám elvitt hozzá egy áruházba, és autogramot kért.” – Shirley Temple.

„Kedves Mikulás! Mielőtt elmagyaráznám, mennyit tudsz már?” – Ismeretlen

„Mi a helyzet a Mikulás sütijével? Gondolom, a szülők is megeszik azokat?” – Buddy the Elf, ‘Elf’. – Mikulás idézet

„Néhányan még mindig azt hiszik, hogy van egy Mikulás… valahol.” – Will Leamon.Boldog Mikulást

„Isten szeretetének valósága az, hogy úgy szereti őt, mintha egy szuperhős lenne, aki megmentett a dolgoktól, nem pedig egy Mikulás, aki csak adott valami cuccot.” – Criss Jami.
 

Boldog Mikulást

„A karácsony egy olyan időszak, amikor mindenki azt akarja, hogy elfelejtsék a múltját és emlékezzenek a jelenére.” – Phyllis Diller.

„Az, hogy valamit nem látsz, nem jelenti azt, hogy nem létezik.” – Charlie Calvin, „A Mikulás”. – Mikulás idézet

„Én vagyok az egyetlen, aki még mindig hisz a Mikulásban!” – Edith Piaf.Boldog Mikulást

„A név Bond… Mikulás Bond. Iszok egy tojáslikőrt. Megrázva, nem keverve.” – Michael Scott, „The Office”. – Mikulás idézet

„Ha Tom Cruise-zal elmész egy étterembe, az olyan, mintha a Mikulással sétálnál be. Mindenkinek jobb a hangulata, mert ott van.” – Doug Liman.

„Minden, amilyennek szeretnéd, hogy a Mikulás legyen, ő az.” – Mick Foley.

„Az egész akkor kezdődött, amikor a Mikulás segítői Universal Elf Care-t követeltek.” – JS Mason, „The Ghost Therapist… And Other Grand Delights”.

„Mosolyogj úgy, mintha a neved vezetné a Mikulás szemtelen listáját.” – Toni Sorenson. – Mikulás idézet

„Nagyböjtben kicsit lemaradok, de még karácsonykor is előjön.” – Frank Butler.

„Isten a Mikulás a felnőttek számára.” – Oliver Markus, „Oliver’s Strange Journey: Collector’s Edition”. – Mikulás idézet

„Ki a Mikulás életveszélye? Az elf és a biztonsági tiszt.” – Catherine Tate. Boldog Mikulást

„Van, aki Halloweenre születik, és van, aki csak számolja a napokat karácsonyig.” – Stephen Graham Jones.

„Ajándékozz könyveket – vallási vagy egyéb – karácsonyra. Soha nem hizlalnak, ritkán bűnösek és tartósan személyesek.” – Lenore Hershey.

„Az embernek három szakasza van: hisz a Mikulásban; nem hisz a Mikulásban; ő a Mikulás.” – Bob Phillips.
 

Boldog Mikulást

„Az a szép a karácsonyban, hogy kötelező, mint egy zivatar, és mindannyian együtt éljük át.”  – Garrison Keillor. – Mikulás idézet

„Mindenkinek a fejében és a szívében van a Mikulás gondolata.” – Mick Foley. Boldog Mikulást

„Észrevetted valaha, hogy az élet bizonyos mintákat követ? Mint ahogy én is észrevettem, hogy ebben az időben minden évben karácsonyi zenét hallok.” – Tom Sims.

„Hónapokig vágytam arra, hogy újra láthassam a Télapót, és úgy vágytam rá, mint egy elveszett szerelem.” – Alden Perkes, „A Mikulás könyv”. – Mikulás idézet

„Igen, Virginia, van Mikulás.” – Ferenc P. templom.

„A legnagyszerűbb dolog nem hinni a Mikulásban, hanem az, ha Mikulásnak lenni.” – Pat Boone. – Mikulás idézet

„Nem hiszek sem a jobb-, sem a baloldalban; nem hiszek a Mikulásban vagy a Sátánban. Hiszek azokban a dolgokban, amiket megérinthetek – például a vodkában és az Oreosban.” – Christopher Titus.

„Senki sem lő a Mikulásra.” – Samuel Butler. – Mikulás idézet

„A demokrácia csak álom: abba a kategóriába kell sorolni, mint az Árkádiát, a Mikulást és a Mennyországot.” – HL Mencken.

„Semmi sem olyan aljas, mint valami hasznosat ajándékozni egy kisgyereknek karácsonyra.” – Rokon Hubbard.

„Az igazi Mikulás a plázában van.” – Lemony Snicket. Boldog Mikulást

„Mint a gyerekek, akik csak karácsonyra kapnak zoknit, de még mindig teljes szívükből hisznek a Mikulásban.” – Barbara Kingsolver, „The Poisonwood Bible”. – Mikulás idézet

„A legrosszabb ajándék, amit valaha kaptam karácsonykor, hogy Tim Allent láthatom a Mikulásban.” – John Gourley.

„Ne higgy a Mikulásban! Akár nem is hiszel a tündérekben!” – Ferenc P. templom.
 

Boldog Mikulást

„Ha már nem hiszel a Mikulásban, az egész világ lefelé megy.” – Tom Clancy. – Mikulás idézet Boldog Mikulást

„Tehát a Mikulás hamis, de a Kaszások az igazi cikk? Mit mond ez a világról?” – Mindee Arnett, „The Nightmare Charade”.

„Íme, amit tudunk a Mikulásról. Lát, amikor alszol. Tudja, hogy mikor vagy ébren. Tudja, hogy rossz vagy jó voltál. Azt hiszem, az NSA-nál van.” – David Letterman.

„Ügyeljen arra, hogy hazudjon a gyerekeinek a jóindulatú, mindent látó Mikulásról. Felkészíti őket az Istenben való hit felnőttkorára.” – Scott Dikkers.

„A Mikulás a kor legnépszerűbb álhíre.” – Martin F. Clough.

„Jaj! Milyen sivár lenne a világ, ha nem lenne Mikulás! Akkor nem lenne gyermeki hit, se költészet, se romantika, ami elviselhetővé tenné ezt a létet.” – Ferenc P. templom. Boldog Mikulást

„Karácsonyi ajándékjavaslatok: Ellenségednek megbocsátás. Ellenfélnek tolerancia.” – Oren Arnold. – Mikulás idézet

„Légy óvatos az ivással ezen a karácsonyon. Tegnap este annyira berúgtam, hogy egy sajtos bárban táncolok… vagy ahogy szereted nevezni, delikátesben.” – Sean Hughes. Boldog Mikulást

„Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Mikulás a kéményen keresztül lép be. A szíven keresztül lép be.” – Paul M. Ell.

„Isten azért helyezte a Mikulást a földre, hogy emlékeztessen minket arra, hogy a karácsony „boldog idő”. – Bil Keane.

„Higgy a szerelemben. Higgy a varázslatban. A pokolban, higgy a Mikulásban. Higgy másokban. Higgy magadban. Higgy az álmaidban. Ha nem, akkor ki fog?”

„Jobb, ha vigyázol, jobb, ha nem sírsz, jobb, ha nem duzzogsz, mondom miért – a Mikulás jön a városba.” – Haven Gillespie, „Mikulás jön a városba”.
 

Boldog Mikulást

„Ha egy gyerek rájön, hogy a Mikulás nem az igazi, és emlékezteti őt, mennyire szerette a Mikulást, az nem fogja újra elhinni.” – Lianne Oelke.

„A cirkusz mellett nincs semmi, ami gyorsabban összepakol és kiszakad, mint a karácsonyi hangulat.” – Frank McKinney Hubbard.

„Tisztelni fogom a karácsonyt a szívemben, és igyekszem megtartani egész évben.” – Charles Dickens.

„Tudod, hogy öregszel, amikor a Mikulás fiatalabbnak kezd kinézni.” – Robert Paul. Boldog Mikulást

„Higgy a szerelemben. Higgy a varázslatban. A pokolban, higgy a Mikulásban. Higgy másokban. Higgy magadban. Higgy az álmaidban. Ha nem, akkor ki fog?”

„Légy valakinek a Mikulás; adj „Fantát”!” – Ernest Agyemang Yeboah.

„Isten azért helyezte a Mikulást a földre, hogy emlékeztessen minket arra, hogy a karácsony „boldog idő”. – Bil Keane.

„Jobb, ha vigyázol, jobb, ha nem sírsz, jobb, ha nem duzzogsz, mondom miért – a Mikulás jön a városba.” – Haven Gillespie, „Mikulás jön a városba”.

„Legyünk szemtelenek, és mentsük meg a Mikulást az utazástól.” – Gary Allan.

„Ha egy gyerek rájön, hogy a Mikulás nem az igazi, és emlékezteti őt, mennyire szerette a Mikulást, az nem fogja újra elhinni.” – Lianne Oelke.

„A cirkusz mellett nincs semmi, ami gyorsabban összepakol és kiszakad, mint a karácsonyi hangulat.” – Frank McKinney Hubbard.

„Sok mindenben hiszek. Mikulásban, mágiában, vámpírokban és még a szellemekben is, de nem hiszek a szerencsében. Jóban vagy rosszban.” – Hillary DePiano, „New Year’s Thieve”. – Mikulás idézet

„A Mikulásnak jó ötlete van – évente csak egyszer látogassa meg az embereket.” – Victor Borge.

„Tisztelni fogom a karácsonyt a szívemben, és igyekszem megtartani egész évben.” – Charles Dickens.

„Tudod, hogy öregszel, amikor a Mikulás fiatalabbnak kezd kinézni.” – Robert Paul. Boldog Mikulást
 

Boldog Mikulást

„Minden idők egyik leghíresebb Mikulás-képét bámultam – Thomas Nast egyikét, a Harper’s Weeklyből, 1881.” – Phillip Andrew Bennett Low.

„Hagytam a Mikulásnak gluténmentes sütiket és bio szójatejet, ő pedig napelemet tett a harisnyámba.” – Ismeretlen.

„Az idő és a szeretet ajándékai minden bizonnyal az igazán boldog karácsony alapvető kellékei.” – Peg Bracken.

„Az egész világ boldog, ha jön a Mikulás.” – Maud Lindsey.

„Ugyanazon személynek látom a Mikulást, Joseph Smitht és Luke Skywalkert.” – Trey Parker.

„A gyerekek hisznek a Mikulásban, a felnőttek a gyermekkorban.” – Cate Kennedy, „Dark Roots”.

„Akinek nincs a szívében a karácsony, soha nem találja meg a fa alatt.” – Roy L. Smith.

„Hülyeség, ez az otthonom, és meg kell védenem. Itt az ideje, hogy a Mikulás komolyra forduljon.” – Michael Diack, „The Super Spud Trilogy”.

„Soha ne aggódj a karácsonyfád mérete miatt. A gyerekek szemében mind 30 láb magasak.” – Larry Wilde.

„A harisnyát óvatosan akasztották a kémény mellé, abban a reményben, hogy hamarosan ott lesz Szent Miklós.” – Clement Clarke Moore.Mikulás idézet Boldog Mikulást

„A történelem olyan, mint a Mikulás : nyelvi konstrukció. Van néhány regiszterünk a Mikulás létezéséről és a történelemről – az ajándékok a fa alatt, az archívum -, de senki sem látta őket igazán.” – Alvaro Enrigue.Mikulás idézet

„Karácsony: az év egyetlen időszaka, amikor egy halott fa előtt ülve zokniból édességet eszel.” – Ismeretlen.

„Továbbra is várakozóan mosolyog. Hátrálok egy lépést. Nem akarom elkapni azt, amije van. Zavarba ejtő egyenruhán kívüli Mikulás.” – Augusten Burroughs. Boldog Mikulást
 

Boldog Mikulást

„Látni hinni, de néha a világ legvalóságosabb dolgai azok, amelyeket nem látunk.” – A karmester, ‘The Polar Express ‘.Mikulás idézet

„Szóval elkezdtem melegítő nadrágot hordani az ágyban, mert tényleg nincs szükségem arra, hogy a Mikulás fehérneműben lásson.” – Jeff Kinney, „Cabin Fever”.

„Santy Claus, miért, miért viszed el a karácsonyfánkat? MIÉRT?” – Cindy Lou: Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt.

„Jó nyaralást olyan emberek között töltenek, akiknek az időről alkotott fogalmai homályosabbak, mint a tiéd.” – John B. Priestly.

„MIKULÁS! Istenem! Mikulás, itt?! Ismerem! Ismerem!” – Buddy the Elf, ‘Elf’.

„A mágusok, mint tudod, bölcs emberek voltak – csodálatosan bölcs emberek, akik ajándékot hoztak a jászolban lévő Babának. Ők találták fel a karácsonyi ajándékozás művészetét.” – O. Henry.

„Minden idők egyik leghíresebb Mikulás-képét bámultam – Thomas Nast egyikét, a Harper’s Weeklyből, 1881.” – Phillip Andrew Bennett Low. Boldog Mikulást

„Látni hinni, de néha a világ legvalóságosabb dolgai azok, amelyeket nem látunk.” – A karmester, ‘The Polar Express ‘.Mikulás idézet

„Szóval elkezdtem melegítő nadrágot hordani az ágyban, mert tényleg nincs szükségem arra, hogy a Mikulás fehérneműben lásson.” – Jeff Kinney, „Cabin Fever”.

„Sok mindenben hiszek. Mikulásban, mágiában, vámpírokban és még a szellemekben is, de nem hiszek a szerencsében. Jóban vagy rosszban.” – Hillary DePiano, „New Year’s Thieve”. – Mikulás idézet

„A Mikulásnak jó ötlete van – évente csak egyszer látogassa meg az embereket.” – Victor Borge.

„Légy valakinek a Mikulás; adj „Fantát”!” – Ernest Agyemang Yeboah.

„Legyünk szemtelenek, és mentsük meg a Mikulást az utazástól.” – Gary Allan. Boldog Mikulást
 

Boldog Mikulást

Idézetek listája:Mások erre kerestek még: Mikulás, télapó, mikulás versek, télapó versek, mikulás vers, mikulas versek, mikulásos versek, télapó vers, mikulásos vers, télapós vers, mikulasos vers, télapo vers, mikulás köszöntők, mikulás köszöntő, mikulás mondóka, mikulás képeslap, mikulas mondokak, mikulás mondoka, mikulás idézetek, vicces mikulás versek, mikulás története, igazi mikulás, mikulás háttérképek, igazi mikulas, ovi mikulás versek, télapós versek, mikulás versek felnőtteknek, mikulás versek gyerekeknek, mikulás versek vicces, mikulás versek ovisoknak, a mikulás története, mikulásra ötletek, rövid mikulás versek, igazi télapó, télapó versek felnőtteknek, rövid mikulás versek bölcsiseknek, télapó háttérképek,mikulas rendeles, donászy magda télapó, mikulás története gyerekeknek, télapó mondóka, télapó készítése házilag, mikulás versek rövid, mikulás vers kicsiknek, mikulas napi koszonto, télapós ajándékok, mikulásnap, versek mikulásra, mikulás ötletek gyerekeknek,vers mikulásra, mikulás gyerekeknek, mikulás képeslapok idézettel, mikulas versek iskolasoknak, télapó képeslap, mikulas otletek gyerekeknek, mikulás üdvözlő, modern mikulás vers, mikulás versek óvodásoknak, mikulás versek mesék, jön a mikulás vers, mikulás télapó, a télapó, retro mikulás, mikulás adventi naptár, kreatív mikulás ötletek, nagy mikulás, mikulás képkeretek, mikulás vers ovisoknak, mikulás versek kicsiknek, télapó története, télapó versek ovisoknak, mikulas versek gyerekeknek, mikulas versek ovisoknak, mikulás kalendárium, rövid mikulás vers, télapó vers kicsiknek, télapó köszöntő, vicces télapó versek, télapóra kreatív ötletek, rövid télapó vers, ötletek mikulásra, vicces mikulás versek felnőtteknek, télapó versek gyerekeknek, mikulás felnőtteknek, mikulás mondókák bölcsiseknek, mikulás versek bölcsiseknek, mikulás mondja a gyerekeknek, mikulás vers bölcsiseknek, télapó vers óvodásoknak, mikulás vers rövid, jön már a mikulás karácsonyi versek mesék, mikulás vers óvodásoknak, képeslap mikulás, legszebb mikulás vers, mikulás képek idézetekkel, télapós versek gyerekeknek, mikulas napi ajandekok, télapó ötletek gyerekeknek, mikulás versek nagycsoportosoknak, télapó mondókák gyerekeknek, mikulás köszöntő gyerekeknek, piros mikulás, mikulás versek óvoda, télapó műsor gyerekeknek, télapó és a manók, kreatív télapó, mikulás fénykép, télapóra, mikulás vers óvoda, télapó kreatív.