1 éves szülinapi köszöntő

1 éves szülinapi köszöntőKétségtelenül te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem, és a legjobb lány, akit valaha is remélhet.

Remélem, okos, bölcs és kemény leszel – de tudd, hogy mindig kicsi leszel számomra!

Ne szunyókálj, amíg a születésnapod van, különben elmúlik a lányom életének legfontosabb születésnapja! Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Te vagy az én különleges lányom, szóval igazán megérdemelsz egy ilyen különleges napot! Remélem, hogy ezt adjuk a csodálatos lányunknak!

Az első évünk veled volt életünk legkülönlegesebb éve, ezért köszönjük, drága lányom, hogy minden nap még jobban megszerettél minket.

Életünk legjobb látványa volt látni, ahogy a hercegnőnk így nő! Boldog születésnapot kislányom.

Túl fiatal vagy ahhoz, hogy emlékezz a tortánk ízére, amit készítettünk neked, de tudjuk, hogy emlékezni fogsz arra a szeretetre és szívre, amit azért fektettünk, hogy ezt a születésnapot nagyszerűvé tegyük számodra, hercegnő.

Már több mint egy éve megtiszteli az életünket, ezért köszönjük azt a sok szeretetet, amit nekünk adtál, hercegnő!

Egyetlen ajándék sem közelítheti meg azt, amit te, kis hercegnőnk adsz nekünk minden nap, az elmúlt 365 napban. Minden veled töltött nap felbecsülhetetlen értékű ajándék számunkra. – 1 éves szülinapi köszöntő

Boldog születésnapot a legkedvesebb egy éves kislánynak, akit ismertünk!

Az első születésnapod rendkívül különleges, mert a tortádat a kezeddel, lábaiddal vagy arcoddal is megcsinálhatod! Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

1 éves szülinapi köszöntőBárkit megtáncoltathatsz az ujjaiddal, a koszos pelenkáddal és az állandó sikításaiddal! Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Reméljük, születésnapod minden másodpercében ráz, zörög és gurul! – 1 éves szülinapi köszöntő

Ajándékok kicsomagolása, gyertyafújás, játék és szórakozás – nagyon sok a tennivaló az első születésnapján! – 1 éves szülinapi köszöntő

Ne szunyókálj a születésnapodon, különben lemaradsz a sok szórakozásról! Boldog első születésnapot!

Ma szeretnénk megünnepelni az első boldog évünket veletek azzal, hogy eléd tömjük az arcunkat! Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Legyen „csodálatos” első születésnapod, tele csodákkal!

Koccintsunk még több évnyi álmatlan éjszakára és határtalan boldogságra!

Bulizzunk az utolsó szelet torta elfogyasztásáig! Boldog születésnapot, bébi!

Ha megteszel egyet, akkor soha nem kell bocsánatot kérned! Továbbra is olvaszt a szívek az aranyos sírással!

Élvezze a különleges napot, hercegnő, mert megérdemli, hogy egy életen át boldog legyen.

Tökéletes bűnt követett el – minden szívünket elrabolta, és senki sem akarja visszakapni! Boldog első születésnapot, te aranyos kis tolvaj!

Legyen élete olyan szép, mint ez a születésnapi torta – fényes, édes és szokatlan! Boldog első születésnapot, te aranyos baba!

Cuddle-coo, sweetie-shoo, pretty-poo – boldog első születésnapot kívánok neked. Egyszerűen nem tudom elhinni, milyen aranyos vagy!

1 éves szülinapi köszöntőMég tizenkét év múlva lázadó tinédzser leszel, akit nem kapnak ölelések és puszik – addig is hadd öleljelek kedvemre! Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Hihetetlen, hogy már egy éves vagy! Legyen mindig örömteli napod – áldd meg!

Boldog első születésnapot a valaha volt legjobb fiúnak. Szeretnek téged a körülötted lévők, és biztosan csodálatos élet vár rád.

Nos, kis hercegnő, a te uralkodásod szívünk királysága felett egy teljes évet ért el! – 1 éves szülinapi köszöntő

Csak boldogságot kívánok a mai nagy napon. Csak egyszer töltesz egyet, szóval legyen csodálatos napod! Boldog születésnapot!

Lehet, hogy még csak egy éves leszel, de máris hatalmas hatást gyakoroltál a körülötted lévő világra. Nagyon szép első születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Kedves szülinapos, amikor erre a világra jöttél, mindenkit boldoggá tettél körülötted. Most mindannyian hálásan várjuk egy újabb öröm évet, amikor megtanuljuk látni, ahogy fejlődsz – boldog születésnapot neked! – 1 éves szülinapi köszöntő

Te vagy a legaranyosabb baba a városban, és még akkor is imádnivalóan nézel ki, ha összeráncolod a homlokod! Boldog születésnapot neked, barátom!

Kislányom, soha nem tudtunk neked olyan csodálatos ajándékot adni, mint amit egy éve adsz nekünk.

Egy olyan cuki kislány, mint te, ritkaságszámba megy, úgyhogy legyen ez a születésnap emlékezetes a legkedvesebb kis unokahúgnak, akire valaha is gondolok!

Az életed most egy tündérmese, úgyhogy ne nőj fel túl gyorsan, és hagyd, hogy vége legyen! Boldog születésnapot neked édes babám!

Gondtalanul alszol, és nem is tudod, hogy neved és arcod örökre a szívünkbe vésődött. Te vagy a mi csodálatos és értékes gyermekünk – boldog születésnapot!

1 éves szülinapi köszöntőDrága baba, az életed tele lesz veszteségekkel és felfedezésekkel, de remélem, soha nem veszíted el a mosolyt az arcodon, vagy a kedvességet a szívedben! Boldog első születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Boldog születésnapot egy aranyos egyévesnek! Tökéletes család vagytok, mert te vagy a legaranyosabb baba, és a szüleid is a legkedvesebbek.

A karjaimban tartani és látni a lenyűgöző mosolyodat a legjobb dolog, ami valaha történt velem! Ön valóban egy a millióhoz – boldog születésnapot!

Csinos kis unokahúgomnak boldogságot kívánok mindenhez, amit az életben teszel, és legyen áldásos életed! Boldog születésnapot kislány!

Csodálatos baba vagy, és megérdemled a legjobb dolgokat az életedben, úgy hogy élvezd az első különleges napot, különleges hercegem!

Ma van az első születésnapod, kisfiam! Nagyon különleges születésnapot kívánunk, és köszönjük, hogy ennyi örömöt szereztél az életünkben.

Ez egy nagyon különleges nap, és ma te az vagy! Lehet, hogy még nem tudod, de mindenki szeret! Boldog születésnapot!

Nagybátyádként nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom, ahogy először próbálod ki a születésnapi tortádat – boldog születésnapot neked!

Tudom, hogy talán még nem tudod, milyen fontos ez a nap, de hidd el, egy napon meg fogod érteni, hogy mennyit jelentesz nekem, kölyök.

Remélem csodálatos első születésnapod lesz! Nem mintha több cukor kellene, mert te vagy a legédesebb, akit valaha láttam.

Nem gondoltam volna, hogy lehet ennél szebbet is, de tévedtem, amikor láttam, hogy élvezed a tortádat! Lehet, hogy te vagy a legaranyosabb az egész világon – Boldog születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

1 éves szülinapi köszöntőTizenkét hónappal ezelőtt a valaha volt egyik legaranyosabb baba büszke nagybátyja lettem! Kérlek, ne nőj túl gyorsan, és mindig ne felejts el mosolyogni!

Kis csodám, ma lettél egy éves! Remélem, egész életében ilyen gyerekesen naiv és őszinte marad. Boldog születésnapot!

Boldog első születésnapot! Tudom, hogy túl fiatal vagy ahhoz, hogy mindezekre emlékezzen, de nagyon szeretném, ha tudnád, mennyire szeret téged itt mindenki.

Korábban nagyon-nagyon apró ujjaid voltak, de mindig is óriási szíved volt. Nagyon köszönöm, hogy megnyitottad nekem. Boldog születésnapot, herceg! – 1 éves szülinapi köszöntő

Soha nem felejtem el, hol voltam egy éve, amikor meghallottam a csodálatos hírt, hogy megérkeztél erre a világra – olyan gyorsan repül az idő! Nagyon örülök, hogy megoszthatom veletek ezt a napot.

El sem hiszem, milyen magas vagy már! Nagyon gyorsan nősz fel, fiú. Boldog születésnapot kis hercegemnek!

Legyen az első velünk töltött éved az első a sok-sok további közül! Tudom, hogy annyi boldogsággal fogsz eltölteni minket, amennyi van, mindig, olyan boldog születésnapot!

Nem hisszük el, hogy máris az vagy! Legyen örömteli napod, mint mindig, és légy mindig sikeres az életben!

A születésnapod nem csoda, hanem amit kihozol az életedből, ha felnősz, az biztos lesz – Boldog 1. születésnapot!

1 éves szülinapi köszöntőNem számít, mennyi cukormáz van a születésnapi tortán, az biztosan nem lehet olyan édes, mint te. Boldog születésnapot kicsi hercegem! – 1 éves szülinapi köszöntő

Határozottan te vagy a legcsodálatosabb kis dolog, amit valaha láttam – szeretlek, és boldog első születésnapot neked!

Hamarosan nagyfiú leszel, és már nagyon várjuk, hogy láthassunk felnőni! Boldog születésnapot gyermekem.

Készen állsz az egy évre? Akár készen állsz, akár nem, most az vagy! Minden jót neked édes kisfiam.

Sok sok boldogságot kívánunk ezen a gyönyörű első születésnapon, és csak boldogságot kívánok az életedben! Boldog születésnapot, hercegem! – 1 éves szülinapi köszöntő

Fiam, ma van a nagy napod, és remélem, hogy szereted az első születésnapi bulit, amit ma rendezünk!

Nekünk van a legjobb fiunk a világon, és mindannyian nagyon szeretünk. Élvezze a mai napot! Boldog születésnapot!

Hé kölyök, szép napot kívánunk, és reméljük, hogy ma csodálatos ajándékokat kapsz! – 1 éves szülinapi köszöntő

Legyen lendületes napod, és élvezd a tortádat és a fagylaltot, gyönyörű fiam!

A mosolyod szebb, mint a Csendes-óceán színes koralljai. Nem vagy kevesebb, mint egy angyal. Boldog születésnapot édes lány! Olyan csodálatos vagy, mint a nap. Aranyosságod sugaraival természetesen vonzod az embereket. Ünnepelje születésnapját örömmel és boldogsággal! – 1 éves szülinapi köszöntő

Biztonságos, vidám és különleges születésnapot kívánok neked, kislányom! Kapj meg mindent, amire vágysz az életben, és mindent, amit megérdemelsz!

1 éves szülinapi köszöntőTe vagy a legértékesebb ajándék, amit bárki adhatott a szüleidnek. Íme egy csodálatos kislány a rendkívül különleges napján!

Annak ellenére, hogy édesebb vagy a cukornál, semmi sem túl sok belőled! Sokkal boldogabbá teszel körülötted mindenkit. Íme egy extra édes kívánság neked! – 1 éves szülinapi köszöntő

Semmi más, csak ölelés, puszi és áldás a legaranyosabb kisbabára, aki valaha is megszülethet! Boldog születésnapot neked édes lányom!

A szüleid igazi szuperhősök, mert gondoskodtak egy ilyen aranyos kislányról. Minden álmatlan éjszaka megéri egy olyan aranyos kislányért, mint te! Csodás születésnapot, édesem!

Egy nagyon különleges nap vár a sarkon. Boldog születésnapot a kis cukinak!

Legyen a születésnapod örömteli, fényes és vidám az indulás pillanatától a befejezéséig!

Lehet, hogy totyogó vagy, és tényleg nem érdekel, de ígérjük, hogy pompával és lendülettel ünnepeljük születésnapját! Boldog első születésnapot! – 1 éves szülinapi köszöntő

Fiam, egy éves leszel, és ez egy különleges pillanat. Lehet, hogy ma már nem emlékszel, de mi fogunk! Szóval boldog szülinapot!

Legyen csodálatos napod ma, lehet, hogy nem emlékszel rá, de mindannyian emlékezni fogunk, milyen különleges ez – az első a sok közül!

Nem számít, hogy alszik vagy ébren van, ellenállhatatlan varázsa mindenki számára vonzó. Mindig így mosolyogj, és nagyon boldog születésnapot, kislány!

1 éves szülinapi köszöntőAhogy megnyitod az első fejezetedet a világban, boldog születésnapot a legkedvesebb gyermeknek, akit ismertem!

Csodálatos emlékeztető vagy mindenki számára, hogy a világ tele van ártatlansággal és szépséggel. Boldog születésnapot neked kicsi hercegnő! – 1 éves szülinapi köszöntő

Úttörő szeretnék lenni abban, hogy minden évben megadja a születésnapi kívánságait, ezért boldog születésnapot a világ legkedvesebb lányának! – 1 éves szülinapi köszöntő

A legmelegebb kívánság egy kislánynak a különleges napon. Mostantól remélem találkozunk, ahogy felnősz napról napra!

Egy olyan aranyos kislány, mint te, egy földi ajándék! Az édességed mindenkinek örömet és mosolyt okoz körülötted! Boldog születésnapot, kis angyalom.

Biztos vagyok benne, hogy olyan bölcs, gyönyörű ember lesz belőled, mint a szüleid. Boldog születésnapot neked, édes kislányom!

Élvezze a csodálatos nyaralást, mert hamarosan a tanulmányokkal, a házi feladatokkal és a házimunkával kell megküzdenie! Boldog születésnapot!

A legszeretetreméltóbb és legcsodálatosabb kislánynak, boldog születésnapot! Továbbra is olyan büszkévé teszel magad körül mindenkit!

Ezt a születésnapi üzenetet küldjek annak az aranyos kis hölgynek, aki minden örömet megad mindenkinek, amióta az életünkbe került! Kétségtelenül egy angyal vagy!

Boldog születésnapot, drága kis unokahúgom! Vedd fel a legcsillogóbb ruhádat és a legfényesebb cipődet, mert megérdemled, hogy úgy bánjanak veled, mint a királyságon kívül, nem csak ezen a napon, hanem minden nap egész hátralévő életed során.

A rózsák vörösek, az ibolya kékek; ma egy vagy, jövőre kettő leszel! Boldog születésnapot, bébi!

1 éves szülinapi köszöntőA legmelegebb születésnapi kívánságokat aranyos kis unokahúgomnak! Maradj ilyen gondtalan és boldog egész életedben!

Nem számít, milyen fordulatokat sodor felém az élet, ártatlan mosolyod mindig letörli a homlokomról a ráncokat! Boldog születésnapot, bébi!

Kicsi drágám, legyen életed minden éve olyan boldog, mint az elmúlt egy év!

Egy olyan különleges baba, mint te, nem érdemel mást, csak szeretetet és boldogságot, és legyen az életed mindig ilyen tartalmas! – 1 éves szülinapi köszöntő

Lehet, hogy kicsi vagy és könnyű, de a jelenléted határozottan nyomot hagyott a szívemben, kis unokahúgom!

Az első éved olyan gyorsan eltelt, bébi! Kérlek, ne nőj fel ilyen gyorsan! – 1 éves szülinapi köszöntő

Boldog születésnapot cukorszilvám! Te vagy a legjobb unokahúg, akit bármelyik bácsi kérhet!

Legyen minden nap olyan különleges, mint ez, gyönyörű unokahúgom számára!

Imádkozunk, hogy az életed továbbra is ilyen áldás legyen, és a szüleid továbbra is áldásban legyenek számodra! Boldog születésnapot kicsim!

Boldog születésnapot kislány! Adjon neked annyi boldogságot az előtted álló évek, mint az a boldogság, amit az elmúlt évben életünkbe hoztál! – 1 éves szülinapi köszöntő

1 éves szülinapi köszöntő
 

Idézetek listája: