50. születésnapi köszöntő

50. születésnapi köszöntő 50 éves vagy, és sok józan eszed van… ez szerencsés, mert a látásod és a hallásod nem olyan, mint régen az 50. születésnapján.

Most, hogy 50 éves vagy, valószínűleg több hajad van ott, ahol nem akarod, és kevesebb levegőd van ott, ahol nem akarod.

Miután alaposan átgondoltam, még mindig nem találtam számodra megfelelő születésnapi ajándékot. Szóval, ezért jöttem ide, hogy puszta kézzel részt vegyek a napon. A gondolat számít, nem? Boldog születésnapot!

Most, hogy saját gyerekeim vannak, látom, milyen nehéz jó apának lenni. Csak remélem, hogy olyan jó munkát tudok végezni, mint te.

Végre elérkezett a nagy nap hosszú 12 hónap után. Boldog születésnapot apa! Remélem, a következő születésnapod nem fog túl sok időt igénybe venni. Nagyon jó szülinapot!

Legkedvesebb apukám, tudom, hogy ma van a születésnapod, de ez nem igazi ünnep, ezért nem vagyok túl izgatott. Csak viccel. Boldog születésnapot ezen a nagyon fontos napon egy nagyon fontos embernek!

Angyalnak nevezni hazugság lenne, ezért hadd reméljem, boldog leszel a születésnapodon!

Szeretnék gratulálni, hogy a világ egyik ősi embere vagy, ez nagyszerű! – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldognak tűnsz, mivel még egy évet öregszel. De higgyétek el, ez nem valódi ok az ujjongásra. Boldog születésnapot. – 50 éves születésnapi köszöntő

Ma van az a nap, amikor erre a világra születtél, nos, örülök neked, remélem te is. Boldog születésnapot.

50 születésnapi köszöntő Egyesek azt mondják, hogy az életkor csak egy szám. Mondom, ez baromság. Úgy értem, nagyon megöregedtél. Amúgy boldog szülinapot.

Boldog 50. születésnapot! Persze fiatalnak lenni szórakoztató volt, de most idősebb és bölcsebb lettél. Nos, idősebb vagy.

Boldog születésnapot annak, aki emlékszik arra, milyen volt telefonkészüléket használni, felforgatni egy kazettát, és felállni a székből, hogy tévécsatornát váltson. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot! Sok sikert a gyertya elfújásához!

Nagyon köszönöm, hogy előttem töltötte be az 50. életévét. Tartozom neked!

Boldog 50. születésnapot! Üdvözöljük a középkorú válságban.

Boldog 50. születésnapot! Ne feledje, az 50 csak egy szám. Nagy, kerek, ijesztő szám. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 20. születésnapjának 30. évfordulóját!

Ötven évesen is szórakoztató, finom és mesés. Remélem fantasztikus születésnapod lesz! – 50 éves születésnapi köszöntő

Üdvözöljük az 50-nél. Ha az arcát melegnek érzi, az vagy a születésnapi gyertyák hője, vagy a hőhullám okozza.

Boldog 50. születésnapot egy hölgynek, aki bármilyen életkorban gyönyörű.

Boldog 50. születésnapot egy olyan hölgynek, aki örökké fiatal.

50 születésnapi köszöntő Azt mondják, 50 az új 40. Kik ők? Valószínűleg egy csomó idős ember, mint te.

Boldog 50. születésnapot! Még közel sem nézel ki 50-nek, és ez nagyon-nagyon bosszantó dolog veled kapcsolatban. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot! Lehet, hogy megmutatod a korodat, de legalább nem azt csinálod!

Az 50. életév betöltésekor elgondolkodtat, hová tűntek az évek. Illetve hol vannak a kulcsaid? És mit csináltál a szemüvegeddel? És miért ment be ebbe a szobába?

Boldog 50. születésnapot! Üdvözöljük abban a korban, amikor már nem lehet olyan nagy születésnapi tortát találni, hogy az összes gyertyát elférjen!

A születésnap a legjobb alkalom arra, hogy emlékezz arra, hogy lassan megöregszel. Íme neked és az ősz hajadnak. Boldog szülinapot!! – 50 éves születésnapi köszöntő

Ma 18 éves leszel, 32 éves tapasztalattal! Olyan vagy, mint a finom bor, amely az életkorral egyre finomabb lesz. Boldog születésnapot kívánok barátomnak és életed legszebb éjszakáját! Legyen a következő 50 még jobb, mint az első.

Boldog 50. születésnapot! Persze fiatalnak lenni szórakoztató volt, de most idősebb és bölcsebb lettél. Nos, idősebb vagy. – 50 éves születésnapi köszöntő

Ha betöltöd az ötvenet, rájössz, hogy az élet egy csodálatos utazás. Az 50. születésnapodon lassíts, és ápold életed szép pillanatait. Kezdjen el egy gyönyörű és inspiráló utazást mostantól. Boldog születésnapot!

50 születésnapi köszöntő Különleges napján menjen a „nagy öt-ó” lassú szellőjébe. Csodálatos születésnapot szeretteivel.

Az Ön 50 éve a bolygón hihetetlen volt. Készüljön fel a következő 50-re. Boldog 50. születésnapot, barátom.

Kedves barátom, boldog születésnapot. Fél évszázadot simogatsz ma. Ünnepeljük meg emlékezetes napodat borral és desszertekkel. Mindig te leszel az örökzöld ember a csoportunkban. Maradj boldog, mint mindig.

Ma betöltötted az 50. életévét. Láttalak megpuhulni, mint egy jól érlelt whiskys üveg. Virágozzon tovább. Boldog születésnapot.

Az emberek azt mondják, hogy 50 év az út fele. Azt hiszem, ma elmúlt a fiatalságod, persze szeretném, ha meglepne. Boldog 50. születésnapot.

Soha nem késő felnőni és abbahagyni a hülyeséget. Talán az 50. születésnapja a lehetőség, hogy ezt megtegye. Boldog születésnapot.

Soha ne törődj azzal, hogy pénzt költs öregedésgátló krémekre vagy arcemelő krémekre. 50 évesen még egy titkos bájitalt sem lehet visszafordulni. Boldog születésnapot, öregember.

Mostantól életed hátralévő része azon múlik, hogy jól szórakozol-e azzal, hogy ügyes vagy, vagy unatkozol, ha takarékos vagy. Tiéd a választás. Boldog 50. születésnapot.

Ötven évesen talán nem tud újat kezdeni, de ez nem akadályozza meg abban, hogy fiatalnak érezze magát. Boldog születésnapot.

Az élet megbecsülésének egyik legjobb módja, ha elfelejti a korát. Csak a legjobb emlékeidre kell emlékezned. Legyen Ön előtt a legboldogabb születésnap.

50 születésnapi köszöntő Az Ön 50. születésnapja nemcsak Önnek, hanem nekünk is különleges. Erős vezetőnek és motiváló tényezőnek láttuk az életünkben. Békét, sikert és jó egészséget kívánok.

Klasszikussá, menővé és elegánssá teszi az ötvenéves évet. Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot. Nagyon boldog vagyok, hogy veled lehetek életed 50. évfordulóján. Csodálom az őszinteségét és tisztelem a személyiségét. Imádkozom Istenhez, hogy árasszon rátok áldást.

Ne hagyja, hogy az öregedés gondolata idegessé tegyen. Az életben hullámvölgyek jönnek és mennek, ne csinálj felhajtást. Ne lassítson, nem kell aggódnia a pihenés miatt. Felejtsd el az életkorodat, éld meg életed minden egyes napját a legteljesebb mértékben. Boldog 50. születésnapot. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot! A világ sokkal szebb, mindez azért, mert az elmúlt 50 évben valóban csodálatos hellyé tetted, ahol élhetsz. Alig várom, hogy lássam, milyen különlegessé teszel mindent a következő öt évtizedben.

Természetesen ma is volt sikered, nem nehéz ezen a századon. Tehát egy könnyebb küldetést adok neked. Ez az, hogy ötven évig a világon maradsz, így mi leszünk a legközelebbi barátok ötven évig. Boldog 50. születésnapot. Csodálatos születésnapot kívánok, ahogy szeretted volna. Életed legszebb dolgait kívánom 50 évesen. – 50 éves születésnapi köszöntő

Gratulálunk az 50. életévéhez! Minden jót kívánok az elkövetkező években. Megérdemelsz egy jól megérdemelt pihenést – élvezd, és becsüld meg az eredményeidet.

50 születésnapi köszöntő Ohh, eszembe jutott, hogy a mai egy nagyon különleges nap számunkra és számodra is. Gratulálok csodálatos 50. születésnapodhoz. Olyan vagy, mint egy öreg fa vagy egy régi fotóalbum a régi időkből. 50 év nagyon hosszú idő, és nagyon szeretném tudni az élettapasztalatait. Boldog születésnapot, hosszú és boldog életet kívánok.

Boldog 50. születésnapot! Remélem szeretetben és varázslatban teli napod lesz. Az évek során csak finomabbá, bölcsebbé és szebbé válsz. Mi a titkod? Élvezze a születésnapját szeretteivel! – 50 éves születésnapi köszöntő

Amikor elkezdi rosszul érezni magát, hogy most 50 éves, ne feledje, hogy nem 50, hanem 49 +1! Boldog születésnapot. – 50 éves születésnapi köszöntő

50 évesen is megteheti azt, amit bármelyik 20 éves: szerelmes lehet, egész este táncol, minden sportot űz, eszik és iszik, mint egy király, és ez a szó, amit mindannyian ismerünk, de alig mondunk ki nyilvánosan (tudod , fing). Boldog 50. születésnapot!

Boldog ötvenes születésnapot. Most, hogy mind az 50 születésnapi gyertyát elfújtad a tortádon, egyszer s mindenkorra bebizonyítottad, hogy szívedben valóban fiatal vagy, vagy megvan az úgynevezett „hosszú élet”.

Gratulálunk az 50. életévéhez! Minden jót kívánok az elkövetkező években. Megérdemelsz egy jól megérdemelt pihenést – élvezd, és becsüld meg az eredményeidet. – 50 éves születésnapi köszöntő

Vidám, mesés 50. öregembert kívánok. Születésed óta a világ jobb hellyé vált. Amit igazán szeretnék, az az, hogy sok boldog és örömteli visszatérést kívánok ma. Vigyázz magadra. Legyen nagyon szép napod.

Mivel születésnapod van, arra kérlek, maradj csendben legalább egy órát. Boldog születésnapot, csevegő!

50 születésnapi köszöntő Ó! Szóval születésnapod van. Kell-e kívánnom neked? Boldog születésnapot. Boldog?

Szép munka, hogy a mai napig próbáltam életben maradni, gratulálok az öregedéshez.

Jobban elvisellek, mint valaha. Szerencsésnek kell lenned, hogy az életedben vagyok. Boldog születésnapot!

Legyen ez a születésnapod a hivatalos, éves Let’s Drunk Day. Mit gondolsz? Jól hangzik igaz? Boldog születésnapot az új ivótársamnak.

Gratulálunk a fél évszázados klubhoz! Legyen a következő 50 éve is ugyanolyan csodálatos, mint az első!

Boldog születésnapot egy nagyon fiatal 50 évesnek.

Ötven évesen is ügyes. Remélem csodálatos születésnapod lesz!

Boldog születésnapot a 80-as évek igazi gyermekének. Remélem, a nagy napod teljesen fantasztikus lesz. – 50 éves születésnapi köszöntő

Minden jót kívánok 50. születésnapján és az elkövetkező években.

Gratulálunk a bolygón töltött 50 évéhez. Annyi mindent elértél, és a legjobb még hátravan!

Ötven éves és még mindig erős. Remélem, fele energiám lesz, ha egyidős leszek.

Boldog 50. évet annak, aki 100%-ban fantasztikus. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot! Nem csak a korodhoz képest csodálatosan nézel ki – bármilyen életkorban csodálatos vagy.

50 születésnapi köszöntő Jól néz ki az 50. életév betöltése. Lehet, hogy egyszer ki kell próbálnom!

Hé! Úgy hallom, ma van az a nap, amikor erre a világra születtél… nagyszerű munka, hogy eddig velünk maradtál. Boldog születésnapot az egyetlen igazi pszichopatának, akit ismerek.

Nagyon örülök, hogy megkaptam a génjeid, apa. Olyan nagyszerű vagy, mint valaha, és valószínűleg egyre jobban leszel! Én is nagyon várom az öregedést, mint te!

A gyertyákat nem szándékosan tettem a tortára, különben mindenki megismerte az igazi életkorodat. Csak vicceltem! Boldog születésnapot apa!

Szép munka, hogy a mai napig próbáltam életben maradni, gratulálok az öregedéshez.

Hé! Ma van a születésnapod! Szeretem ezt a napot, mert mindketten keményen bulizunk és nagyot élünk az év ezen egy napján. Millió köszönet, hogy a te nagy napodat is az enyémé tetted!

Remélem, nem hagyod, hogy öregkorod bármitől is visszatartson, csak viccelj, érezd jól magad ma.

Mondd még egyszer, hány éves vagy? Nem olyan volt a gyerekkori kedvence, mint egy dinoszaurusz? Haha… boldog születésnapot te ősi öreg, félelmetes ember.

Tudom, hogy én vagyok a legjobb barátod, mert emlékszem a születésnapodra. – 50 éves születésnapi köszöntő

Facebook-emlékeztetők nélkül. Szerencsésnek érzi magát már? Boldog születésnapot!

Kérlek, mondd el a mai életkorodat, és azt, hogy kedvenced dinoszaurusz volt. Boldog születésnapot, öreg. Élvezd ki a napot teljes mértékben!

50 születésnapi köszöntő Szeretném, ha annyi születésnapi értesítést kapna aznap, amikor még a telefonja is lejár. 

Boldog születésnapot, tech. Élvezze a családdal, és maradjon távol a mobiltelefontól!

Nem fogok életkorral kapcsolatos vicceket csinálni, mert nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy hány éves vagy. Boldog születésnapot!

Édes húgom, idén, hogy bebizonyítsam, nem vagyok rossz ember, úgy döntöttem, hogy olyan ajándékot kapok, ami pont az ellenkezője annak, amit irántad érzek.

Bárcsak komolyabban vette volna a matematikát az iskolában, mert akkor ahogy öregszik, meg tudja számolni a korát. Boldog születésnapot kedves bátyám , és életem adjon neked olyan sikert, amely meghaladja az iskolai végzettségedet! – 50 éves születésnapi köszöntő

Soha nem vettél fáradságot, hogy kiabálj a születésnapomon, de az élet arról szól, hogy úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak, és nem úgy, ahogyan ők bánnak veled, ezért kérlek, fogadd a legőszintébb születésnapi köszöntésemet, nagy tesó.

Te népszerűbb voltál az iskolában, én mégis sikeresebb felnőtt vagyok, de mivel a bátyám vagy, meg kell osztanunk a tehetségeket. Ezért a születésnapi kívánságom az, hogy aknázd ki ezeket az elmerült tulajdonságokat, és emelkedj ki a középszerűség sárjából. – 50 éves születésnapi köszöntő

Drága nővérem, az elkövetkező évben egy elkötelezett pasit kívánok neked, hogy ne öregedj megkérdőjelezhető hírnévvel.

Az a tény, hogy nem becsülsz meg, nem akadályoz meg abban, hogy értékeljem, ezért megragadom az időt, hogy boldog születésnapot és még sok mást kívánjak. – 50 éves születésnapi köszöntő

Az élet néhány embert olyan nővérekkel áldott meg, akik gyönyörűek, intelligensek, szorgalmasak, szellemesek, és nekem te vagy. Boldog születésnapot mindazonáltal.

Annyira meghízol, hogy jövőre leakasztom a tortádat a mennyezetről, csak hogy rávegyen néhány ugrásszerű emelésre. A legjobbakat kívánom neked, kedves húgom. – 50 éves születésnapi köszöntő

Azt hittem, hogy a születésnapod április 1-jén van. Mert azt mondják, hogy a Bolondok emlékére ünneplik. Boldog születésnapot. – 50 éves születésnapi köszöntő

Menj a pokolba, az isten szerelmére. Ön kínzás értünk és Isten hibája. Boldog születésnapot

50 születésnapi köszöntő Az idei születésnapodon arra gondoltam, hogy csinálok valami extra szépet. Rengeteg születésnapi jókívánságot tettem közzé a Facebook idővonalán, így sokkal népszerűbbnek tűnhetsz, mint amilyen vagy – szívesen. Boldog születésnapot!

Az egyetlen tanács, amit ma szeretnék adni, az az, hogy legyél kevésbé hülye. Boldog születésnapot!

Mit?! Hány éves vagy? Mintha majdnem meghalt volna a kutyás években… Reméljük, hogy a legtöbbet hozza ki a hátralévő néhány évből. Boldog születésnapot. – 50 éves születésnapi köszöntő

Élj elég sokáig a mai nap után ahhoz, hogy sok süteményt egyél, megcsókolj valakit, és kirabolj egy bankot, hogy stílusosan kimehess. Boldog születésnapot, te nagy bajkeverő!

Nagyon boldog születésnapot kívánok annak a srácnak, akitől úgy érzem, végre van egy kishúgom! Boldog B-napot, tesó.

Üdvözlöm, hogy egy újabb évtizedet tölthetsz le. Boldog születésnapot! – 50 éves születésnapi köszöntő

Azt adom neked, amit mindennap adtál, gondot és szarkazmust, boldog születésnapot.

Ez a személy határozottan bajkeverő, ezért fel kell készülnöm a hulladékok eltakarítására.

Most egy éves vagy, ne hidd, hogy bölcs leszel. Továbbra is ostobaságokat fogsz csinálni, és folyamatosan elveszíted a tiszteletet. Boldog születésnapot! – 50 éves születésnapi köszöntő

Nos, örülök, hogy legalább egy életszakaszban fejlődsz. Boldog születésnapot!

Ó! Szóval születésnapod van. Kell-e kívánnom neked? Boldog születésnapot. Boldog?

50 születésnapi köszöntő Fiatal és éretlen. Ez a két szó, ami általában összeillik – de veled a fiatal eltűnt és éretlen maradt egy darabig. Na jó, azt hiszem, a régi és éretlen munkák mára. Boldog születésnapot neked, lejárt és felelőtlen ember.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog születésnapot a legjobb haveromnak az egész univerzumban. Örülj meg annyira, hogy az ördög elkeseredve várja érkezésedet!

Tényleg igyekszem megkedvelni az embereket. De a legtöbbjük olyan hülye, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá. Hála Istennek, hogy nem tartozol közéjük – boldog születésnapot.

Tudom, apa, sok ősz hajszál van a fejeden. De gondolkodj pozitívan. Ezek nem csak az idősebb kor jelképei, de ősz hajad is árulkodik arról, hogy napról napra bölcsebb leszel. Boldog születésnapot!

Apa, tudom, hogy gyerekszíved van. De ne próbálj lopni egy falatot a tortából, mielőtt elénekelnénk a boldog születésnapot.

Nem találtam olyan szót, amely megfelelne az „öreg” szónak, így nem tudtam verset írni neked a születésnapodon. Ez egy vicc! Boldog születésnapot apa!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Apa, ahogy öregszel, hagyd pihenni az agyad, és ne parancsolj nekünk legalább ma. Igen, ez egy vicc. Boldog születésnapot kedves apa!

Nem értem, miért mondják az emberek, hogy hasonlítunk. Hogyan nézhet ki egy idősebb férfi ugyanúgy, mint a kisfia? Mellesleg boldog szülinapot apa! És hadd mondjam el, hogy vicceltem!

Legkedvesebb apa: Nem kívánok mást, csak egy életre szóló mosolyt a születésnapodon. . . amíg még megvan a foga. Boldog születésnapot!

50 születésnapi köszöntő Mindazzal, amit tett, sokkal többet érdemel, mint egy üdvözlőlapot a születésnapjára. Szóval remélem, hogy néhányan valóban ajándékot hoztak itt.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Egy ilyen kaliberű apa többet érdemel egy boldog születésnapnál. Megérdemelsz egy csodálatos, lélegzetelállító, rendkívüli születésnapot! Sajnos nem ilyen léptékű születésnapot terveztünk. De tudd, hogy megérdemelsz egyet!

Boldog születésnapot apa! Egyél annyit a tortából, amennyit csak tudsz, és ezt nem azért mondom, mert születésnapod van, hanem mert attól tartok, hogy hamarosan minden fogad kimegy.

Gratulálunk apa a fél évszázados élethez! Ne táncoljon egész éjszaka, különben fájdalmat érezhet a testében. Ne aggódj túl sokat, ilyen korban előfordul. LOL!

Anya éppen arról tájékoztatott, hogy bár öregszel, mégsem leszel bölcsebb. Szívesen felfedted ezt a titkot. Csak viccel. Boldog születésnapot az egyik legbölcsebb embernek, akit ismerek!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Emlékszem minden bölcs tanácsra, amit az évek során adtál. Mint például az, hogy kiválaszthatjuk a barátainkat, és kiválaszthatjuk az orrunkat. De nem választhatjuk ki az apát vagy az orrát. Boldog születésnapot, apa, soha ne változz!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog születésnapot csodálatos édesapámnak. Javuljon a golf lendülete, a steakek mindig tökéletesen süljenek, és a szék mindig kényelmes legyen!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Tudom, a legjobb ajándék az, ha látom mosolygós arcomat, és ezért a születésnapodon vettem magamnak egy ruhát, és üres kézzel jöttem, hogy kívánjak. Boldog születésnapot apa!

Íme egy mulatságos tény – nem, nem az, hogy öregszel. Csak hogy kezdesz még viccesebben kinézni. Még több rossz viccet és boldog születésnapot neked, apa!

50 születésnapi köszöntő Tudom, hogy ennyi idősen sok mindent elfelejteni normális, de apa, ne merészelj elfelejteni engem! Vicceltem! Boldog születésnapot! Remélem soha nem törlődik ki az emlékezeted!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Gyerekkoromban azt hittem, apám szuperhős. Az idő megváltozott, és kétlem a szupermen képességeidet, de mégis tudom, hogy nagyszerű vagy.

50 éves korodban sok mindenre kell számítanod. Bob Hope szavaival élve: „Nem érzem magam öregnek”.

Gratulálunk a születésnapok e mérföldkövéhez. Az első 50 éved nagyon csodálatos volt, de nem tudom megnézni, mire jutsz, ha ragaszkodsz további 50-hez. Boldog 50. születésnapot.

Bármelyik Ρath-t is választja, nem csak egyszer történik meg, így nem lesz jól, és legyen csodálatos a születésnapja! Boldog 50. születésnapot.

Üdv neked az 50. születésnapod alkalmából! Lehet, hogy a karjaid szárnyakká válnak, de ne akadályozza meg abban, hogy felvegye a parti ruhánkat, és felemelt karral táncoljon.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Nehéz elhinni, szóval mondd, hogy nem olyan… Túl jól nézel ki a nagy 5-0-hoz! Boldog 50. születésnap.

Gratulálunk és sok jót kívánunk az 50. születésnapod alkalmából, egy ünneplésre méltó eseményen és az élet öt évtizedének elmélkedésén, a szereteten és a nevetésen, még sok mindenen, ami még hátravan.. Boldog 50. születésnapot.

Vicces születésnapi jókívánságok apának:  Eleged van a béna apa viccekből, és eleged van abból, hogy apád olyan büszke arra, hogy időnként újat talál ki, de nagyon gyakran ismétli a régieket? Akkor itt vagyunk, hogy segítsünk, mert itt az összes apa megtérülési ideje. És még bénább, de vicces születésnapi kívánságokkal fogjuk elhinteni őket apának. Így hát elhoztuk a legjobb és legmenőbb Vicces születésnapi kívánságok és üzenetek gyűjteményét apáknak és apáknak.

50 születésnapi köszöntő Csak azt szeretném mondani az összes hajadonnak, hogy ma talán nem értitek a béna apja vicceit. De egyszer te magad is apa leszel (valószínűleg), és akkor te magad is fura apa vicceket csinálsz, és azon a napon egy kicsit jobban megérted apádat. És akkor talán kölcsönkérhetsz egy-két egysorost is.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Gratulálunk és együttérzünk a nagy születésnapunkon. A jó újdonság az, hogy 50- re növeli. A rossz hír az, hogy az egész lejtőn van a Ηere-től. Boldog 50. születésnap. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog születésnapot. Az 50. év tökéletes alkalom arra, hogy elgondolkozzon az élet eddigi tapasztalatain, és várja az új élményeket, amelyeket ez a mérföldkő megszólal. Boldog 50. születésnapot.

Ha betölti az 50. életévét, tetszés szerint kecsesen öregedhet – tündökölhet szürkén és ráncaiban, vagy használja a modern technológiát, hogy elrejtse ezeket. 

Minden jót kívánok az 50. életéved alkalmából. Most, hogy tízszer okosabb vagy, mint amikor 5 éves voltál, remélem, megtanultad, milyen fontos, hogy fiatal maradj a földön. Boldog 50. születésnapot.

Csodálatos 50. születésnapot kívánok az élet finomabb dolgaival. Több mint fél életedben dolgoztál, így határozottan megérdemelted. Boldog 50. születésnapot.

Apa szeretlek. Azt is csak azt kívánom, hogy tartsa nyitva a pénztárcáját szerető lánya/fia számára. Élvezze ezt a különleges napot. Boldog születésnapot!

Nem minden hős visel köpenyt. Néhányan csak rosszat viccelnek. Köszönöm, hogy a hősöm vagy, apa. Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot életem legfontosabb emberének! Ne higgy senkinek, aki azt mondja, hogy örökzöldnek nézel ki, mert csak gúnyolódni akar veled.

50 születésnapi köszöntő Boldog születésnapot apa. Ahogy közeledik a nyugdíjhoz, egyre jóképűbb és jó humorú lesz, mint valaha. Remélem továbbra is inspiráció forrása leszel mindenkinek.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Délig nem érzek semmit. Ez az, amikor eljött az alvás ideje. Boldog 50. születésnap.

Mi Ιtt 50-nek hívjuk. A spanyolok Ιt cincuentának hívják. A németek Ιt szórakoztatónak hívják. A Kalahári Βushmeneknek fogalmuk sincs azokról a számokról, amelyek Βig. Bármilyen nyelven is, ez egy születésnap, amit érdemes megünnepelni. Boldog 50. születésnapot.

Nem harcolhatsz, de legalább hagyhatod, hogy a hajad szórakozzon és szórakozzon. Születésnap Ηappy.

Apa, azt hiszem, ideje leszokni az öngyújtóról. Ennyi gyertya meggyújtásához lángszóró kell. Boldog születésnapot öregember!

Viseld büszkén ősz hajad apa. Ezek annak emlékei, hogy milyen szörnyű voltam gyerekként. Köszönöm, hogy nem öltél meg apa.

Boldog születésnapot a legnagyobb védelmezőmnek. Köszönöm, hogy megküzdöttél az ágyam alatt és a szekrényemben rejtőző szörnyekkel, és hogy biztonságban és szeretve éreztem magam. Szeretlek apa!

Még jó, hogy vannak nagy számú gyertyáik. Most már nem kell egész nap azzal töltenem, hogy tonna-tonnányi gyertyával töltöm a tortát. Több időt tölthetek csodálatos apámmal!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Drága apám, nem fogom bevallani, hogy csak azért jöttem, hogy megegyem a tortát. . . ehelyett csak élvezem a tortát és boldog születésnapot kívánok!

Ne feledd, nem az évek az életben, hanem a sörök az években! Igyál, apa! Gratulálok neked és a következő évhez. Adjon neked végtelen örömet, és teljesüljön minden kívánságod. Boldog születésnapot!

50 születésnapi köszöntő Emberek milliói ünneplik ma a születésnapjukat, és többek között az Ön születésnapi partiját választottam. Nem érzed magad most különlegesnek? Boldog születésnapot, szerencsés apa!

Annak ellenére, hogy állítólag mindannyiunknak ugyanazok a génjei vannak, akkor is jól nézel ki, apa. Boldog születésnapot egy jóképű férfinak!

Ne aggódj, apa! Nem fogsz kopaszodni; csak egyre aerodinamikusabb leszel. A következő év hozza el neked azt a szeretetet, nevetést és boldogságot, amit csak el tudsz képzelni. Boldog születésnapot neked.. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog születésnapot apa! Nem tudtam ajándékot venni neked, mert nem volt elég pénzem. Szóval a születésnapodon szeretnék tőled valamit. Gyűjtsd össze a zsebpénzemet, hogy jövőre meglepetés ajándékkal szolgálhassak.

Boldog születésnapot kívánunk családunk személyes keresőjének. Köszönjük, hogy minden kérdésünkre mindig választ kaptunk!

A szomorú dolog az, hogy most beléptél abba a korba, amikor sok étel tilos az egészséged érdekében, de mindannyian fogyaszthatunk. LOL! Boldog születésnapot, szuperhősöm!. – 50 éves születésnapi köszöntő

Szerettünk volna minden évre egy gyertyás tortát kapni, de a tűzoltóság szerint ez tűzveszélyes lenne. Na jó, amúgy boldog szülinapot!

Ötven év… csodálatos mérföldkő egy csodálatos ember számára.

Boldog 50. születésnapot az egyik legcsodálatosabb embernek, akit ismerek. Alig várom, hogy lássam, mit fog csinálni a következő fél évszázadban.

50 születésnapi köszöntő Boldog 50. születésnapot! Remélem, még legalább 50-ig itt leszel, mert olyan figyelemre méltó emberek, mint te, ritkán jönnek. – 50 éves születésnapi köszöntő

Az elmúlt 50 évben a világ szerencsés volt, hogy Önnel rendelkezett. Gratulálunk e különleges mérföldkő eléréséhez. További sok boldog évet kívánok.

Boldog 50. születésnapot a legjobb barátomnak. Ígérd meg, hogy soha nem fogsz a te korodban viselkedni. – 50 éves születésnapi köszöntő

A születésnap minden egyes ember számára különleges nap. De ez a legkülönlegesebb, amikor az 50. születésnapod van. Mindenki igyekszik emlékezetessé tenni. Az Önt körülvevő emberek mindig emlékezni fognak az 50. születésnapjára. A szülők, a testvérek és a rokonok nagyon izgatottak az 50. születésnap miatt. Arra a napra igyekeznek hatalmas ünnepséget rendezni. Mert ez megmutatja, mennyire szeretnek téged. A lényeg az, hogy a születésnap ne teljen el csodálatos kívánság nélkül. Ezenkívül az 1. születésnapi kívánságok nagyon különlegesek és egyediek. Ezért kell kiválasztania a legjobb 50. születésnapi kívánságokat. – 50 éves születésnapi köszöntő

A szülinapi kívánság különleges lesz a szülők számára. Összegyűjtöttünk néhány boldog 50. születésnapi kívánságot, idézeteket, üzeneteket, üdvözlőlapokat, állapotokat és képeket. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot kívánok.

Boldog születésnapot! A világ egy jobb hely, amiért az elmúlt 50 évben benne voltál, ezért sok boldog visszatérést kívánok.

Gratulálunk az 50. születésnapodhoz! Sok boldog visszatérést kívánok az elkövetkező évekre.

50 születésnapi köszöntő Sok boldog visszatérést kívánok ezen a mérföldkőnek számító születésnap alkalmából! Szép napot! – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapot! Csodálatos napot és csodálatos ötvenéves évet kívánok.

Legyen életed következő fél évszázada olyan csodálatos, mint az első fele!

Sok boldog visszatérést kívánok 50. születésnapján! – 50 éves születésnapi köszöntő

Az első 50 éve a földön elég hihetetlen volt, úgyhogy alig várom, hogy lássam, mire készül a következő 50 évben. Boldog születésnapot!

Boldog 50. születésnapot kívánok, és sok boldog visszatérést, hogy élvezze az élet szebb dolgait.

Gratulálunk az 50. születésnapodhoz! Sok jót kívánok az elkövetkező évekre, kezdve a születésnapi vakációval. Érezze jól magát egy ilyen jól megérdemelt szünetben! – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog születésnapot! Reméljük, csodálatos 50. születésnapod van, és valóban el vagy kényeztetve a nagy napon!

Menj az áramlással a nagy ötösön! Remélem, csodálatos 50. születésnapod lesz.

Boldog 50. születésnapot! Ne felejtse el vasalni a születésnapi öltönyt. – 50 éves születésnapi köszöntő

Ötven éves vagy? Inkább vigye ki a tortát a szabadba, hogy meggyújtsa a gyertyákat! Nagyon boldog születésnapot.

Boldog 50. születésnapot! Nagyon örülök, hogy a domb fölött vagy, nem pedig alatta.

Ne hagyd, hogy az öregedés cserbenhagyjon. Túl nehéz újra felkelni! Boldog 50. születésnapot!

50 születésnapi köszöntő Üdvözöljük a középkorban: abban az időben, amikor végre összekapod a fejed – akkor a tested szétesik. Boldog 50. születésnapot!

Ne essen pánikba, ezek nem ősz hajszálak. Születésnapi csillogás szálak nőnek ki a fejedből! Itt az ideje, hogy megünnepeld az 50. születésnapodat! – 50 éves születésnapi köszöntő

Technikailag nem vagy 50 éves. Csak 49,95 dollár vagy, plusz adó!

Gratulálunk! 50 éves vagy! Mosolyogj… amíg még vannak fogaid.

50 éves vagy, és sok józan eszed van… ami szerencsés, mert a látásod és a hallásod nem olyan, mint régen!

Annyi minden vár rád az 50-es éveidben. Bob Hope szavaival élve: „Nem érzem magam öregnek. Délig nem érzek semmit. Ekkor jön el a szunyókálásom ideje.

Nem baj, ha most meggyújtod a gyertyákat a születésnapi tortán; Már értesítettem a tűzoltókat. Boldog 50. születésnapot!

Gratulálunk, végre elérte a csodaéveket… vajon hol parkol az autója? Kíváncsi vagy, hol hagytad a telefonodat? Kíváncsi vagy, hol van a szemüveged? Vajon milyen nap van? Boldog 50. születésnapot!

Szóval, végre 50 éves vagy. Most felkerekíthetjük életkorodat 100 évre! – 50 éves születésnapi köszöntő

Gratulálunk a fél évszázados klubhoz! Legyen a következő 50 éve is ugyanolyan csodálatos, mint az első!

Boldog születésnapot egy nagyon fiatal 50 éves lánynak. – 50 éves születésnapi köszöntő

Ötven évesen is ügyes. Remélem csodálatos születésnapod lesz!

50 születésnapi köszöntő Boldog születésnapot a 80-as évek igazi gyermekének. Remélem, a nagy napod teljesen fantasztikus lesz. – 50 éves születésnapi köszöntő

Minden jót kívánok 50. születésnapján és az elkövetkező években.

Gratulálok a bolygón töltött 50 évéhez. Annyi mindent elértél, és a legjobb még hátravan!

Ötven éves és még mindig erős. Remélem, fele energiám lesz, ha egyidős leszek. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. évet annak, aki 100%-ban fantasztikus.

Boldog 50. születésnapot! Nem csak a korodhoz képest csodálatosan nézel ki – bármilyen életkorban csodálatos vagy.

Jól néz ki, ha betöltöd az 50-et. Lehet, hogy egyszer ki kell próbálnom!

Boldog 50. születésnapot! Persze fiatalnak lenni szórakoztató volt, de most idősebb és bölcsebb lettél. Nos, idősebb vagy.

Boldog születésnapot annak, aki emlékszik arra, milyen volt telefonkészüléket használni, felforgatni egy kazettát, és felkelni a székből, hogy tévécsatornát váltson. – 50 éves születésnapi köszöntő

Nagyon köszönöm, hogy előttem töltötted be az 50-et. Tartozom neked!

Boldog 50. születésnapot! Sok sikert a gyertya elfújásához!

Boldog 50. születésnapot! Üdvözöljük a középkorú válságban.

50 születésnapi köszöntő Azt mondják, 50 az új 40. Kik ők? Valószínűleg egy csomó idős ember, mint te.

Boldog 50. születésnapot! Ne feledje, az 50 csak egy szám. Nagy, kerek, ijesztő szám. – 50 éves születésnapi köszöntő

Boldog 50. születésnapod 30. évfordulóját!

29 évvel ezelőtt volt életed ideje! Most tölti be az 50. életévét, szóval ne gondolja, hogy annyit ihat. Boldog születésnapot és egy kis szórakozást!

Boldog 50. születésnapot! Még közel sem nézel ki 50-nek, és ez nagyon-nagyon bosszantó dolog veled kapcsolatban.

Egyszerű módja annak hogy akár 50%kal csökkentse a villanyszámlát

Boldog 50. születésnapot! Lehet, hogy megmutatod a korodat, de legalább nem azt csinálod! – 50 éves születésnapi köszöntő

Az 50. életév betöltésekor elgondolkodsz azon, hová tűntek az évek. Illetve hol vannak a kulcsaid? És mit csináltál a szemüvegeddel? És miért ment be ebbe a szobába?

Boldog 50. születésnapot! Üdvözöljük abban a korban, amikor már nem lehet olyan nagy születésnapi tortát találni, hogy az összes gyertyát elférjen!

Boldog 50. születésnapot! Csodálatosan boldog napot és még hihetetlenebb évet kívánok a világ legszexisebb 50 éves emberének. – 50 éves születésnapi köszöntő

Bravó az 50. életéved betöltésekor! Legyen a mai nap és az elkövetkező évek tele a legboldogabb emlékekkel és ajándékokkal. Boldog 50. születésnapot!

Boldog 50. születésnapot annak, aki 50 évesen nem ügyes (azt mondanám, hogy te vagy a legügyesebb).

50 születésnapi köszöntő Talán most nem vagy olyan gyors, de életed bulija biztos lehetsz. További szép napot és boldog születésnapot!

Ma 18 éves leszel, 32 éves tapasztalattal! Olyan vagy, mint a finom bor, amely az életkorral egyre finomabb lesz. Boldog születésnapot és életed legszebb éjszakáját! – 50 éves születésnapi köszöntő

Az egyetlen dolog, ami ennyi év után ugyanaz marad, az a száraz humorérzék. Megváltozott a hajad, a bélrendszered és még az arcod is. Boldog születésnapot, öreg!

Ön egy 50 éves, aki elég makacs ahhoz, hogy visszautasítsa valakinek azt az ajánlatát, hogy átadja a helyét a buszon. Boldog születésnapot és maradj mindig fiatal.

A kor csak egy szám. A tempó az életkorral halványul. Próbálj meg időben elkészülni az ünneplésre. Boldog születésnapot!

A születésnapban az a legrosszabb, hogy a gyertyák száma nő, de a torta folyamatosan csökken. Boldog születésnapot, és ne egyed meg a tortát egyedül! – 50 éves születésnapi köszöntő

A középkor az, amikor az ember megfogja az életet, és az élet fogantyút rak a derekára. Boldog születésnapot és minden jót!

Ötvennek látszani persze nagyszerű, ha hatvan éves vagy! Legyen életed születésnapja!

50 születésnapi köszöntő 

 
 

Idézetek listája: