Csalódottság idézetek

Csalódottság idézetek
Csalódottság idézetek

Csalódottság idézetek„Ne sírj, ha valaki nem szeret, mert a bánat megöli szívedet. Szeresd azt, ki megérdemli, lehet, titokban ő is ezt teszi. Ha az életben boldog akarsz lenni, előbb tanulj meg tűrni és szenvedni. Olyat szeress, aki téged is szeret, hogy ne érje bánat szívedet. Fájni kell a szívnek, ha szeret, mert fájdalom nélkül élni nem lehet. Valakit megszeretni egy perc is elég, de elfelejteni egy élet is kevés.”

Csalódottság idézetek, Idézetek lapja

 Csalódás az, amikor hirtelen elszakad az a bizonyos selyemcérna, ami összefűzi az én szívem csücskét a te szíved csücskével. Újabb selyemcérna már nem szerezhető be, mert ami elszakadt, egyszeri volt és megismételhetetlen. Cseh Katalin

Idézetek lapja

„Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, és nevettem, mikor már nem bírtam tovább.”

Idézetek lapja

 Megcsaltak, hazudtak nekem, elhanyagoltak, becserkésztek, kihasználtak, bántalmaztak, és kitettek minden elképzelhető fájdalmas helyzetnek. A megkeseredettség helyett mégis erősebbé és bölcsebbé váltam minden egyes tapasztalatszerzéssel. Doreen Virtue

Idézetek lapja

„De nehéz nevetni, amikor sírni kéne. Csillagot hazudni a beborult égre. Vidám nótaszóval verni fel a házat, amikor szívünk mélyén ott lapul a bánat.”

Idézetek lapja

„Szerettél, lángoltál, mindhiába. Visszahulltál a magány kínjába. Elárultak, mégis hűvösnek kell lenned, senki ne tudja, mi megy végbe benned. Ezernyi kis emlék szanaszéjjel, nem hagynak aludni egész éjjel. Reggelente mégis pihentnek kell lenned, senki ne tudja, mi megy végbe benned. Próbálsz felejteni nagy nehezen, részben sikerül, de nem teljesen. Eltitkolt fájdalmad tépi még a lelked, mikor elhagytak, senki sem tudta, mi ment végbe benned.”

Idézetek lapja

Csalódottság idézetekIdézetek lapja

„Mások azt látják, hogy mindig vidám vagyok. Mindenki irigyel, azt hiszik, boldog vagyok. Pedig nem így van, ez csupán a látszat. Nem is sejtik, valami belül nekem is fájhat!”

Idézetek lapja